Skip to main content

CaneaCasa har designet en ny og anderledes hundekurv. Skabt på hundens betingelser, men samtidig også så den kan passe ind i enhver boligindretning.

Hundens instinkter

Ovale indgange fortæller hunden, at det er en hule. Den skal undersøges og tages i brug.

At der også er en nødudgang gør hunden tryg. Ræven har jo også flere udgange.

Hulen giver tryghed

Hulen er hundens hellested. Her er den beskyttet på alle sider. Der er ikke noget der kan liste sig ind på den bagfra og den kan holde øje med, hvad der nærmer sig. Der er tag over den, så angreb oppefra (i naturen fra rovfugle) er ikke muligt. Det giver tryghed.

Hævet over gulv

Hunde foretrækker i naturen at lægge sig til ro på en plads hævet over jorden. Så bliver dens leje ikke ramt af oversvømmelser. Samme adfærd har hunden i hjemmet, hvor sofa og lænestole gerne tages i brug. Hulens sokkel gør at lejet er hævet og at den skånes for gulvtræk og støvpartikler.

Et blødt leje

Madrassen til hulen er lavet af memmory foam, som tilpasser sig hundens liggestilling fra gang tll gang. Det støtter knogler og led og betyder at hunden ikke er nødt til hele tiden at vende sig. Madrassen er også et lunt underlag for hunden.

Renlighed

Hunde elsker også renlighed. Hulen er nem at gøre ren. Ingen mulighed for utøj.

Madrassens er ens betrukket på begge sider og kan naturligvis vaskes i maskine.

Produktet

Hulen er udført i solide materialer, der er samlet uden synlige samlinger. Den  er ens behandlet på alle overflader og sider. Hvis man vil have sideudgangen til den anden side, vender man den blot på hovedet.

Hulen anbringes på sokkel, som løfter den fri af gulvet og beskytter den  nedadvendte side mod ridser. Den høje sokkel har stilleskruer.

Dansk design og produktion

CaneaCasa's hundehule er et dansk design og produceres på dansk møbelfabrik.

Der er lagt betydelig vægt på det funktionelle og et moderne stilrent udseende. Kvalitet og holdbarhed er i topklasse.

Kan placeres overalt

Du kan anbringe hulen overalt i hjemmet. I opholdsstuen som sidebord, i køkkenet, soveværelset eller entreen.

Hunden foretrækker et sted så tæt på som muligt hvor familien opholder sig, og hvor den kan holde øje med, hvad der sker i rummet omkring den.

Den tager ikke mere plads end hundekurven.