Skip to main content

HANDELSBETINGELSER

HANDELSBETINGELSER

CaneaCasa's Handels- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på caneaca.dk til levering i Danmark, dog undtaget Grønland og Færørerne. Caneacasa.dk ejes og drives af CaneaCasa ApS, CVR 27350887, Skovkrogen 10, 7323 Give.

Bestilling og betaling

Alle varer er bestillingsvarer, som først produceres efter modtagelse af din bestilling.

Du betaler det fulde beløb ved bestilling, men beløbet hæves først når varen afsendes.

Alle priser på caneacasa.dk er angivet i danske kroner, inkl. moms. Alle priser er dagspriser. Vi tager forbehold for udgåede produkter og prisfejl.

Betaling for varer og ekstra services betales på bestillingstidspunktet. Faktura fremsendes pr. mail.

Umiddelbart efter du har afgivet din bestilling vil du modtage en ordrebekræftelse pr. email. Nogle dage efter får du meddelelse om det forventede leveringstidspunkt. Leveringstiden er ca 2-3uger.

Fortrydelsesret

Da varen er bestillingsvare er din fortrydelsesret begrænset til 3 dage. Herefter kan købet ikke annulleres.
Fortrydelse skal ske til kundeservice@caneacasa.dk med angivelse af ordrenummer og fakturanummer.  Beløbet inklusive fragtomkostninger vil blive indbetalt til den konto du anvendte ved købet.

Levering og service

Du kan læse om levering og service her: Levering og service

Reklamation

Dit køb er omfattet af købelovens mangelsregler. Du har derfor 24 mdr's reklamationsret og kan i denne periode enten få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, afslag i prisen eller pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd eller på grund af slidtage.

CaneaCasas' varer er produceret med henblik på brug indendørs i private hjem.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter du har opdaget manglen ved produktet. Hvis du reklamerer indenfor 2mdr. efter fejlen blev opdaget  betragtes det som rettidigt.

Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger. Viser reklamationen sig at være uberettiget, skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan opkræve dig et beløb for undersøgelse af varen.

Din reklamation skal ske til kundeservice@caneacasa.dk og indeholde ordre og fakturanummer, en beskrivelse og et foto af manglen. CaneaCasa vil derpå meddele, hvortil varen skal sendes.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Tag eventuelt et billede af vare og emballage inden returforsendelsen.


Persondatapolitik

For at kunne handle på caneacasa.dk  har vi brug for disse oplysninger:

• Navn
• Adresse
• E-mailadresse
• Telefon/mobilnummer

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Oplysningerne anvendes af vore fragtleverandører med henblik på at kunne fremsende varen til dig.

Dine rettigheder har du jfr. Persondataloven.

Vi anvender Google remarketing i vor annoncering på nettet. Du kan fravælge dette ved hjælp af Googles Annonceindstillinger på adssettings.google.com/authenticated.

Klageadgang

Ønsker du at klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice kundeservice@caneacasa.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsenvej 35, 2500 Valby.  www.forbrug.dk

Ansvarsfraskrivelse

CaneaCasa tager forbehold for hjemmesidens indhold og kan ikke drages til ansvar for fejl eller ukorrekte angivelser på hjemmesiden.