Skip to main content
Lille hundehule ved lænestolen

CaneaCasa's hundemøbler er lavet af de bedst egnede materialer til opgaven og udført med største håndværksmæssige dygtighed.

CaneaCasa har nytænkt hundekurven og hundesengen

Den klassiske hundekurv og hundeseng er integreret i et eksklusivt møbel til hjemmet. Nu risikerer man ikke længere at falde over hundekurven, hvis den da ikke er gemt væk i et hjørne. I stedet får man et praktisk bord med hundehule, hvor man kan hygge sig med hunden ved sin side. Det er til glæde for hund og ejer.

 

CaneCasa hulen er kvalitet

Den leveres samlet og klar til brug

Den består af to dele en hule og en sokkel, som hulen anbringes på. Som tilbehør fås en ergonomisk madras, der passer til hulens mål.

Soklen tjener til at beskytte hulens underste side mod ridser fra gulvet.

Hulen er vendbar, så sideindgangen kan orienteres efter behov. Alle 6 sider er ens forarbejdede, så møblet også kan placeres frit i rummet.

Når der skal ommøbleres, kan hulen vendes

Luksus madras til hulen

Madrassen er ErgoPur, lavet af memory foam, som ved hundens egenvarme tilpasser sig dens liggestilling og understøtter knogler og led. Det er sundt for hunden og væsentligt, hvis man har en ældre hund med begyndende ledproblemer.

Betrækket er aftageligt og vaskbart. Madrassen er ens på begge sider og kan vendes. Den leveres med antracit-sort betræk.

Betrækket er 100% polyester, der er meget slidstærkt. Det kan vaskes ved 30 gr. Der er ikke gjort brug af kemiske behandlinger.

Antracit sort gennemfarvet 16mm hårdtpresset træfiber møbelplade

Puset og overfladebehandlet med bivoks

Materialet er møbelplade lavet af hårdt samenpressede træfibre, der er gennemfarvet med sort organisk farve. Fibrene tager imod farven forskelligt og små nistre forekommer. Det er ovefladebehandlet med bivoks, hvorved den får en dyb mørk og smuk glans.

Vi anbefaler vedligeholdelse med bivoks ( f. eks. Trip Trap bivoks balsam). Kommer der ridser, vil de være sorte og kan eventuelt kan fjernes ved slibning.

Sørrelser

CaneaCasa hulen fås i tre størrelser. Small, Medium og Large

Hulens mål og vægt:

Small:       Ydre mål 40 x 60 x 51 cm ( dxbxh)  Vægt: ca. 15kg
Medium:  Ydre mål 53 x 80 x 56 cm ( dxbxh)  Vægt: ca. 22kg
Large:       Ydre mål 60 x 90 x 72 cm ( dxbxh)  Vægt: ca. 30kg

(Sokkel  højde: 80mm)
 

Se størrelser sammen med hunderacer her.

Nyt og eksklusivt til hunden og hjemmet

CaneaCasa leverer et alternativ til den klassiske hundekurv og hundeseng. Det er et kvalitetsmøbel, der vil holde i mange hundegenerationer. 

  Priser  Hunderacer og størrelser  FAQ