Skip to main content

CaneaCasa hundemøbel er hundekurv og hundeseng i ny form

Den klassiske hundekurv er nu et eksklusivt møbel til hjemmet. Nu risikerer man ikke længere at falde over hundekurven. I stedet får man et praktisk bord med hundehule, hvor man kan hygge sig med hunden ved sin side. Det er til glæde for hund og ejer.

CaneaCasa's hundehuler er lavet af de bedste møbelmaterialer

Hundehulen er udført med største håndværksmæssige dygtighed i Danmark. Den er lavet af sort gennemfarvet møbelplade og den fås også i lakfarve efter eget valg.

Hundehulen er et slidstærkt møbel, der vil holde til mange hundegenerationer og i mange år.

CaneCasa hulen er kvalitet

Den leveres samlet og klar til brug

Hundehulen består af to dele - en hule og en underdel, som hulen anbringes på. Underdelen er som standard en sokkelplade. Der kan også vælges en sokkel. Begge underdele har stilleskruer til brug på et ujævnt underlag. De har på oversiden et gummibånd, der beskytter undersiden mod ridser.

Hulen er vendbar, så sideindgangen kan orienteres efter behov. Alle 6 sider er ens forarbejdede, så møblet også kan placeres frit i rummet.

I hulens  er en ergonomisk madras af memory foam, som tilpasser sig hundens hvilestilling.

 

Når der skal ommøbleres, kan hulen vendes

Luksus madras til hulen

Madrassen er ErgoPur, lavet af memory foam, som ved hundens kropsvarme tilpasser sig. Den understøtter knogler og led. Det er sundt for hunden og væsentligt, hvis man har en ældre hund med begyndende ledproblemer.

Betrækket er aftageligt og vaskbart. Madrassen er ens på begge sider og kan vendes. Den leveres med antracit-sort betræk.

Betrækket er 100% polyester, der er meget slidstærkt. Det kan vaskes ved 30 gr. Der er ikke gjort brug af kemiske behandlinger.

Antracit sort gennemfarvet 16mm hårdtpresset træfiber møbelplade

Pudset og overfladebehandlet med bivoks

Materialet er møbelplade lavet af hårdt sammenpressede træfibre, der er gennemfarvet med sort organisk farve. Fibrene tager imod farven forskelligt og små nistre forekommer. Det er ovefladebehandlet med bivoks, hvorved møblet får en dyb mørk og smuk glans.

Vi anbefaler vedligeholdelse med bivoks ( f. eks. Trip Trap bivoks balsam). Kommer der ridser, vil de være sorte og kan eventuelt kan fjernes ved slibning.